جنگ سایبری
جنگ سایبری

جنگ سایبری

cyber

آموزش سایبر

رییس مرکز پدافند سایبری از تشکیل دوره های مجازی به منظور آموزش مفاهیم دفاع سایبری با همکاری وزارتخانه های مختلف خبر داد.

افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، دکتر سعید رحیمی با اعلام این مطلب افزود: امروزه امنیت در فضای سایبر یکی از دغدغه های اصلی بیشتر مدیران در نهادهای حساس را تشکیل می دهد و این در حالی است که برخی کارمندان حتی با مفاهیم امنیت عمومی در حوزه سایبر آشنا نیستند از این رو دوره های آموزشی دفاع سایبری برای تمامی نهادهای اجرایی کشور برگزار می شود.

وی با اشاره به وجود تعابیر مختلف در حوزه امنیت، افتا(اسناد فضای تولید و تبادل اطلاعات) و دفاع سایبری افزود: یک پارچه سازی نهادهای مختلف درگیر با دفاع سایبری از جمله وظایف این سازمان محسوب می شود.

رییس مرکز پدافند سایبری خاطرنشان کرد: دفاع سایبری یکی از وظایفی است که تمامی دستگاه ها و هر سازمانی باید آن را انجام دهد و مطالعات تطبیقی روی بیشتر کشورها حاکی از آن است که حوزه سایبریکی از ارکان مهم دفاع به شمار می رود.

رحیمی اولین حوزه دفاع سایبری را رایانه های شخصی دانست و گفت: هر فرد دارای یک رایانه شخصی است و اطلاعات فردی، اجتماعی، سایبری و بانکی و دیگر موارد را در آن ذخیره می کند که موظف به حفاظت از آنها است و به نوعی حوزه شخصی محسوب می شود.

وی افزود: حوزه اجتماعی و محیط کسب و کار اجتماعی دومین حوزه دفاع سایبری و سومین رده دفاع شامل رده زیرساخت های حیاتی کشور است که از آن جمله می توان به حوزه انرژی، غذا و آب و ارتباطات اشاره کرد، این حوزه ها می بایست درهر شرایطی حفاظت شوند.

وی گفت: سطح بالاتر تهدیدات در حوزه سایبری ، تهدیدات ملی و تهدیدات امنیتی و حوزه ملی و امنیتی کشوررا شامل می شود.

رحیمی در بخش دیگری از سخنان خود از تدوین اسناد بالادستی و راهبردی در حوزه دفاع سایبری و امنیت خبر داد و اظهار داشت: این سند نقش تمامی دستگاه های اجرایی کشور را در بحث امنیت سایبر به طور شفاف مشخص می کند و از همه نهادها برای ایجاد امنیت حوزه سایبر استفاده خواهد کرد.

رییس سازمان پدافند سایبری اظهار داشت: براساس این سند نقش وزارتخانه و ساختار ارتباطی دیده شده است که پس از نهایی شدن و تصویب در مراجع مرتبط ابلاغ خواهد شد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.